Het is zo belangrijk om onderzoek te doen naar alle kosten van een uitvaart, zeker bij een begrafenis kunnen de kosten toenemen

Het is een van de veelgestelde vragen die worden gesteld door mensen die zich op de markt voor levensverzekeringen bevinden: Hoeveel verzekering heb ik nodig om voor mijn gezin te zorgen, mijn bedrijf te beschermen of om mijn liefdadigheidsinstelling te begunstigen als ik weg ben? Het antwoord hangt af van uw financiële verantwoordelijkheden en van de redenen waarom u een begrafenisverzekering afsluiten noodzakelijk kunt vinden.

Waarom heeft u een levensverzekering nodig?

Mensen kopen een levensverzekering om verschillende redenen, en de beweegredenen zijn belangrijk bij het bepalen van de verzekeringsdekking die u nodig heeft.

  • Voor de meeste mensen is een levensverzekering een manier om voor een echtgenoot, kinderen of andere afhankelijke personen te zorgen nadat ze weg zijn. Als dit uw doel is bij de aankoop van dekking, moet u de wiskunde doen om erachter te komen hoeveel u precies moet kopen.

Bereken de kosten voor een begrafenisverzekering vooraf, en sluit een polis af

Bereken de maandelijkse huishoudelijke uitgaven van uw gezin – inclusief hypotheek of huur – en voeg een marge toe voor onverwachte uitgaven zoals medische rekeningen en huisreparaties. Vergeet niet om de kosten van een begrafenis en begrafenis mee te rekenen, zodat familieleden niet worden geconfronteerd met de last van die kosten in een zeer moeilijke tijd. U moet ook rekening houden met het onderwijs van de kinderen en alle andere voorspelbare kosten die in de toekomst kunnen ontstaan. Idealiter zou de overlijdensuitkering van uw verzekering voldoende moeten zijn voor uw nabestaanden om te investeren en er gebruik van te maken als dat nodig is om de kosten te dekken zolang als nodig is.

Een andere reden waarom veel mensen investeren in verzekeringen is om hun vermogen te beschermen tegen successierechten. Als iemand anders dan uw echtgenoot uw nalatenschap of uw zakelijke belangen zal erven, houd er dan rekening mee dat de bijbehorende belastingen aanzienlijk kunnen zijn, vaak genoeg om mensen te dwingen om bedrijven en eigendommen met verlies te verkopen, alleen maar om het geld te genereren om ze te betalen.

Het is belangrijk om onderzoek te doen naar de kosten van een eventuele uitvaart

U kunt deze activa beschermen door de verschuldigde belastingen te berekenen (zo nauwkeurig mogelijk, gezien de schommelende waarde van het onroerend goed en de veranderende belastingwetgeving) en door ervoor te zorgen dat uw verzekering de mogelijke successierechten ruimschoots dekt.

  • Als u geïnteresseerd bent in een levensverzekering als een manier om geld achter te laten als een geschenk aan uw erfgenamen, of om een zaak te ondersteunen, is de vergelijking veel eenvoudiger – u kunt zo veel of zo weinig als u wilt achterlaten.

Hoeveel bent u bereid te besteden aan een gehele of gedeeltelijke levensverzekering?

In een perfecte wereld zouden de kosten van de verzekering geen factor zijn, en het kiezen van de dekking zou gewoon een kwestie zijn van de hoeveelheid geld die u wilt overlaten aan uw afhankelijke personen of erfgenamen. Maar bij het bepalen van het bedrag van de te kopen verzekering is het belangrijk om de kosten van de verschillende opties in overweging te nemen.

Hoewel het minder duur is om te kopen, biedt de termijnverzekering geen dekking voor onbepaalde tijd – als de polishouder overlijdt nadat de looptijd van de verzekering is verstreken, ontvangen hun erfgenamen niets. Maar het biedt wel het voordeel dat mensen meer dekking kunnen kopen dan ze zich met een hele levensverzekering zouden kunnen veroorloven.