Ongeschreven regels voor online dating

De regels voor daten zijn veranderd. Vergeet die dingen over hard spelen om te krijgen, in de verwachting dat de man betaalt, en nooit seks hebben op een eerste date. De regels van vandaag zijn iets gebruiksvriendelijker, maar sommige ervan zullen u misschien verrassen. Lees verder om de nieuwe engagementregels te ontdekken.

  1. Bescheidenheid is een afknapper

Veel profielen op datingwebsites beginnen met uitspraken als: “Ik ben hier niet goed in”. De schrijvers doen zichzelf geen dienst. Als je jezelf neerzet, zul je niet aantrekkelijk zichzelf wegcijferen. Je klinkt behoeftig en onzeker.

  1. … en dat geldt ook voor opscheppen

Zelfvertrouwen is sexy; arrogantie is dat niet. “Ik kook een gemene paella en ik zal altijd proberen je aan het lachen te maken” is goed, maar “ik heb een fantastische baan en niemand kan begrijpen waarom ik vrijgezel ben” is dat niet.

  1. “Ik hou van muziek en met vrienden zijn.” Nou, natuurlijk!

Het doel van het online datingspel is om de aandacht te trekken van iemand met wie je veel gemeen hebt. Dit doe je door origineel en vooral specifiek te zijn over je interesses. In plaats van te zeggen dat je van zonsondergangen houdt, noem je de beste zonsondergang die je ooit hebt gezien. Geef aan welke nummers je leuk vindt, en je favoriete plek om je vrienden te zien. Specifieke informatie doet je meer dan interessant klinken – het geeft potentiële data ook iets om over te schrijven.

  1. Geef nooit toe dat uw vriend uw profiel heeft geschreven

‘Ik vroeg mijn vriend om mij te beschrijven, en dit is wat hij schreef …’ is een cop-out. Door dit in je profiel te schrijven, vertel je mensen dat je niet slim of zelfbewust genoeg bent om het zelf te schrijven.

  1. Rits uw bagage dicht

De meeste volwassenen hebben een geschiedenis van exen, hang-ups en misschien een zenuwinzinking of twee. Maar geef het nooit toe aan een nieuwe of potentiële minnaar. Ze weten dat je een verleden hebt, maar ze willen er niets van horen. Houd schtum tot je elkaar beter kent.

  1. Weg met het verlanglijstje

Sommige online datingprofielen lezen als boodschappenlijstjes. Ze zoeken iemand met bruine ogen, kort haar, tussen 5’10 “en 6 ‘, uit West-Londen, enzovoort. Deze lijsten zijn om twee redenen onaangenaam. Ten eerste laten ze de schrijver klinken als een controlefreak. Ten tweede klinken ze als een exacte beschrijving van de ex van de schrijver. Op sexdating sites zijn ze helemaal niet nodig.

  1. Geen foto? Geen kans

Denk er niet eens aan om een ​​datingadvertentie zonder foto te plaatsen. Een beeldloze advertentie zegt: “Ik ben zo lelijk dat ik geen foto wilde riskeren”, “Ik ben getrouwd” of “Ik ben op de vlucht voor Broadmoor.”

Nog geen site gevonden? Lees datingsite ervaringen om een idee te krijgen van welke de beste zijn.