Tips voor het kiezen van Small Business Insurance

Is er in de hele wereld iets spannender dan een zakelijke verzekering? De bloedstollende sensatie van actuariële tabellen, de on-the-edge berekening van premies, de xcj; kladfldksda ;. Sorry, ik heb op het toetsenbord geplant van pure verveling. Laten we het toegeven: verzekeringen zijn vreselijk, vreselijk saai spul. Het is echter belangrijk, vooral voor een klein bedrijf dat niet in staat is om de potentieel catastrofale verliezen op te vangen die een negatieve gebeurtenis kan hebben. Een klant die uitglijdt en valt in uw winkellocatie, een oneerlijke werknemer, een zware storm, en uw bedrijf kan worden weggevaagd, failliet, kaput. Het vooruitzicht van dat soort rampzalige gevolgen zou interessant genoeg moeten zijn om ons even wakker te houden.

Weten wat je nodig hebt

Er zijn een aantal verschillende soorten verzekeringen voor kleine bedrijven, en afhankelijk van wat uw bedrijf doet, heeft u ze niet allemaal nodig. Tot de basistypen behoren een eigendomsverzekering, een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering, een productaansprakelijkheidsverzekering, een autoverzekering, kosten van beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsonderbrekingsverzekering.

De eigendomsverzekering dekt geen rampen

Vrijwel elk bedrijf heeft een eigendomsverzekering nodig om te beschermen tegen verliezen zoals diefstal of brand. Veel kopers van verzekeringen gaan er echter van uit dat hun eigendomsverzekering al deze verliezen dekt, en niets is minder waar. Grote rampen zoals aardbevingen of overstromingen (ook wel “overmacht” genoemd) worden meestal NIET gedekt door een standaard eigendomsverzekering. Je hebt specifieke rijders nodig voor dat soort rampen, die afhankelijk van je locatie meer of minder duur zullen zijn. Tornado-verzekeringen in Californië zijn goedkoop, terwijl aardbevingsverzekeringen duur zijn, maar in Kansas is het andersom.

Heeft u een onderbrekingsverzekering nodig?

Een onderbrekingsverzekering is een lastig gebied om te analyseren, omdat het grotendeels afhangt van hoe uw bedrijf werkt. Een onderbrekingsverzekering is meestal een aanvulling op uw eigendomsverzekering en beschermt u tegen verlies van bedrijfsinkomsten als iets uw activiteiten op uw normale locatie verstoort.

Een winkel kan bijvoorbeeld een onderbrekingsverzekering krijgen om het netto-inkomen te dekken dat ze zouden hebben behaald als een bepaalde gebeurtenis de winkel gedurende een bepaalde periode niet had gedwongen te sluiten. Een onderbrekingsverzekering kan duur zijn en het is belangrijk om te overwegen of u deze dekking daadwerkelijk nodig heeft. Sommige bedrijven zouden volledig buiten gebruik zijn als hun locatie werd verstoord, terwijl andere bedrijven veel flexibeler zijn.