Wat je moet weten voor je een nieuwe auto koopt

Overweeg een tweedehands auto te kopen. Het kopen van een voorzichtig gebruikte auto is een geweldige manier om geld te besparen omdat auto’s beginnen te depreciëren zodra ze de dealer verlaten. Zelfs een auto van een jaar of twee zal een veel lager prijskaartje hebben. Als u een gebruikte auto koopt, moet u deze laten nakijken door een mobiele monteur van Wrench om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs krijgt en dat er niets mis is met het voertuig. Vergeet niet om de meldcode auto opvragen of de rdw wok melding controleren om ervoor te zorgen dat uw auto verzekerd wordt.

Heb een open geest. Als u een dealer binnenloopt met één auto in gedachten voor één specifieke prijs, is de kans groot dat u ongelukkig loopt. Doe wat goed onderzoek en zoek uit wat je wel en niet leuk vindt, maar probeer niet te specifiek te worden. Je weet nooit wanneer een auto je misschien zal verrassen of wanneer je heel veel tegenkomt op een auto waar je niet veel over hebt nagedacht. Dit is nog een reden dat het zo belangrijk is om uw voertuig te testen voordat u het koopt, om ervoor te zorgen dat u tevreden en comfortabel bent met de manier waarop het rijdt.

Krijg de beste deal voor uw oude auto. Weet wat je auto waard is voordat je een nieuwe auto koopt, zodat je geen onrealistische verwachtingen hebt. Als u van plan bent uw auto in te ruilen, kan het nuttig zijn om de verkoper dit niet te vertellen totdat u ze voor de laagste prijs hebt gekregen, omdat ze zullen proberen u het voertuig voor meer te verkopen als ze weten dat u ruilt dat gezegd hebbende, krijgt u waarschijnlijk meer voor uw voertuig als u het zelf verkoopt, dus als u de tijd en middelen hebt, is dit een geweldige optie.

Koop geen verlengde garanties van derden. Als u van plan bent om lange tijd met de auto te rijden, is het misschien geen slecht idee om een ​​uitgebreide garantie van de voertuigfabrikant te krijgen, maar anders hebt u deze waarschijnlijk niet nodig. Alle nieuwe auto’s moeten worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie die een goede dekking van uw voertuig biedt. Dealers proberen u vaak te overtuigen dat u een uitgebreide garantie bij hen moet kopen, maar ze zijn duur en meestal niet de moeite waard.